Item Sets and Banks

All things /script related

Moderators: Fridmarr, Worldie, Aergis, _Chloe

Item Sets and Banks

Postby Kithys » Tue Nov 27, 2007 12:24 pm

I did a search and didn't find anything on this, so sorry if it's already been posted on. Ok, I use Wardrobe2 for quickly changing item sets, works wonderfully.

The thing that I want to be able to do, however, is use a mod that will allow me to pull a whole gear set out of the bank without mousing over every single thing in there to see if it's part of the set I'm going to use.

It's not really a big deal, I was just curious to see if anyone knew of something like this. Thanks in advance for the help.
Kithys
 
Posts: 9
Joined: Mon Oct 08, 2007 10:09 pm

Postby Warrender » Tue Nov 27, 2007 12:29 pm

I know Itemrack will let you put whole sets in or out of the bank with one click. It's what I use.
Image
User avatar
Warrender
Maintankadonor
 
Posts: 1257
Joined: Mon Jul 16, 2007 7:35 am

Postby Kithys » Tue Nov 27, 2007 12:40 pm

Awesome, I'll try that out when I get home, thanks for the quick help :D
Kithys
 
Posts: 9
Joined: Mon Oct 08, 2007 10:09 pm

Postby Igrado » Wed Nov 28, 2007 12:21 pm

I have problems with Itemrack only doing partial sets when I try to go to and from the Bank. It seems to go until it fills the last slot of any given bag, then stop. It will skip from bag to bag, filling the first open slot, but as soon as it hits the last slot of a bag, it fills that slot, then stops transferring. At least, I think that's what it's doing,

However, my Itemrack may be out of date, I'm not sure how long it's been since I updated it, and it is still helpful as it usually moves at least half the set and then I only have to find the few pieces that it missed. :P I just have to make sure to double check it's work before heading out.
Image
User avatar
Igrado
Maintankadonor
 
Posts: 868
Joined: Mon Jul 09, 2007 5:47 am
Location: VA, USA

Postby Warrender » Wed Nov 28, 2007 12:33 pm

It always works flawlessly for me. As long as there are enough slots, it will transfer set items. If you run out of bag or bank slots though, it stops trying to transfer items (which makes sense).
Image
User avatar
Warrender
Maintankadonor
 
Posts: 1257
Joined: Mon Jul 16, 2007 7:35 am

Postby fuzzygeek » Wed Nov 28, 2007 1:48 pm

Oh, so that behaviour is intentional?

It always pisses me off when it hit an itemrack hotkey with the bank open, and suddenly I'm half naked.
Image
User avatar
fuzzygeek
Maintankadonor
 
Posts: 5130
Joined: Wed Aug 01, 2007 1:58 pm

Postby Igrado » Wed Nov 28, 2007 1:54 pm

fuzzygeek wrote:suddenly I'm naked.


LOL, yes getting you naked was my intention.
User avatar
Igrado
Maintankadonor
 
Posts: 868
Joined: Mon Jul 09, 2007 5:47 am
Location: VA, USA


Return to Add-ons, UI, and Macros

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Who is online

In total there are 0 users online :: 0 registered, 0 hidden and 0 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 380 on Tue Oct 14, 2008 6:28 pm

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests