Remove Advertisements

I can´t see other ppl threat with Omen 2

All things /script related

Moderators: Fridmarr, Worldie, Aergis, _Chloe

I can´t see other ppl threat with Omen 2

Postby Andox » Wed Mar 26, 2008 11:24 am

Yes, I can only see my own threatbar on Omen 2. I´ve tried to toggle between singe, aoe, overall and healer mode, but i can still just see my own threat. is the Omen bugged or is there a setting ai need to change?
User avatar
Andox
 
Posts: 1369
Joined: Mon Nov 05, 2007 11:54 am

Postby Levantine » Wed Mar 26, 2008 11:36 am

Are the other people using Threat1.0 or 2.0?
User avatar
Levantine
 
Posts: 10818
Joined: Fri Oct 26, 2007 6:48 pm
Location: NQ, Aus

Postby Warrender » Wed Mar 26, 2008 11:37 am

Have you tried resizing the window?
Image
User avatar
Warrender
Maintankadonor
 
Posts: 1257
Joined: Mon Jul 16, 2007 7:35 am

Postby Andox » Wed Mar 26, 2008 11:47 am

Ups, My post was written with a bad language, but you understood me I see ;)

Yes, the other people in my group used Omen 2, they updated just before we went into MT.

Warrender, that was a intresting idea, but they have shorter names than me, so I think they would been displayed, and my Omen window is pretty big. This is ofc NP in 5mans, but when it comes to raids I need to have a working threatmeter.
User avatar
Andox
 
Posts: 1369
Joined: Mon Nov 05, 2007 11:54 am

Postby Ithus » Wed Mar 26, 2008 11:48 am

Mine has zerged my fps down from a good 60 yesterday with old omen to 9 in shatt.

and yeah i checked my video settings they were exactly the same as yesterday.
Ithus
 
Posts: 79
Joined: Thu Aug 30, 2007 4:25 pm
Location: Newcastle[Uk]

Postby Warrender » Wed Mar 26, 2008 11:54 am

Andox wrote:Ups, My post was written with a bad language, but you understood me I see ;)

Yes, the other people in my group used Omen 2, they updated just before we went into MT.

Warrender, that was a intresting idea, but they have shorter names than me, so I think they would been displayed, and my Omen window is pretty big. This is ofc NP in 5mans, but when it comes to raids I need to have a working threatmeter.


Doesn't matter what the length of their names are. My new Omen wouldn't display any bars until I monkeyed around and resized the window finally revealing them.
Image
User avatar
Warrender
Maintankadonor
 
Posts: 1257
Joined: Mon Jul 16, 2007 7:35 am

Postby Koln » Wed Mar 26, 2008 12:02 pm

Ithus wrote:Mine has zerged my fps down from a good 60 yesterday with old omen to 9 in shatt.

and yeah i checked my video settings they were exactly the same as yesterday.


Ditto. Doing Hyjal trash last night I got down to 5 fps. Disabled omen2 and I was good to go again.
User avatar
Koln
 
Posts: 32
Joined: Sat Jan 12, 2008 12:04 pm

Postby Levantine » Wed Mar 26, 2008 12:08 pm

Don't use AOE mode just yet. It takes in too much info and pimp hands performance.
User avatar
Levantine
 
Posts: 10818
Joined: Fri Oct 26, 2007 6:48 pm
Location: NQ, Aus

Postby guillex » Wed Mar 26, 2008 12:11 pm

Use the first button. I can't remember what the tooltip is, but it will show people's threat. Also, the third button (again, iirc) shows threat of members on multiple targets.
Póg mo thóin
Image
User avatar
guillex
Moderator
 
Posts: 7490
Joined: Mon Jul 09, 2007 8:32 pm
Location: Montreal, Quebec, Canada

Postby Andox » Wed Mar 26, 2008 1:07 pm

Warrender wrote:
Andox wrote:Ups, My post was written with a bad language, but you understood me I see ;)

Yes, the other people in my group used Omen 2, they updated just before we went into MT.

Warrender, that was a intresting idea, but they have shorter names than me, so I think they would been displayed, and my Omen window is pretty big. This is ofc NP in 5mans, but when it comes to raids I need to have a working threatmeter.


Doesn't matter what the length of their names are. My new Omen wouldn't display any bars until I monkeyed around and resized the window finally revealing them.


That sounds like a logical explanation to me, i will try that in the next group. Thank you! :)
User avatar
Andox
 
Posts: 1369
Joined: Mon Nov 05, 2007 11:54 am

Postby guillex » Wed Mar 26, 2008 1:10 pm

/omen config

Show test bars


That might do it for you too.
Póg mo thóin
Image
User avatar
guillex
Moderator
 
Posts: 7490
Joined: Mon Jul 09, 2007 8:32 pm
Location: Montreal, Quebec, Canada

Postby Doktah » Wed Mar 26, 2008 1:59 pm

Guillex wrote:/omen config

Show test bars


That might do it for you too.


I tried that and all I get are 4-5 buttons (cant remember exactly) and the window is all messed up. If you split the omen screen in half and reverse their positions thats what my omen looks like. The bottom is above the buttons and the top is below the buttons. Aint crackin at all.
Doktah
 
Posts: 175
Joined: Mon Feb 25, 2008 4:00 pm

Postby Lianamar » Wed Mar 26, 2008 4:15 pm

Resize the window by clicking the spot right above the buttons and dragging it down.

This threw me for a good 30 minutes last night before I realized that the window was just resized wrong.
Image
Lianamar
 
Posts: 19
Joined: Thu Jan 31, 2008 5:59 pm

Postby Andox » Thu Mar 27, 2008 4:00 am

Thanks, it worked!
User avatar
Andox
 
Posts: 1369
Joined: Mon Nov 05, 2007 11:54 am

Postby Shadraak » Thu Mar 27, 2008 10:24 am

but everyone else has to upgrade to 2 right? or it wont work period? i've had 5 groups the last few days and never got anyone's and i have 2, but they maynot., i too have notice dthe fps drop
Image
Shadraak
 
Posts: 193
Joined: Tue Feb 05, 2008 4:02 pm

Next

Return to Add-ons, UI, and Macros

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Remove Advertisements

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 380 on Tue Oct 14, 2008 6:28 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
?php } else { ?