zomgmovemytooltip

All things /script related

Moderators: Fridmarr, Worldie, Aergis, _Chloe

zomgmovemytooltip

Postby guillex » Tue Mar 25, 2008 11:53 am

What mod is it that allows you to move the blizz tooltip from its' default position?

edit: Oh, and I forgot to add... Anyone who uses WAU notice that some of the addons have a strike through them? Know what that is?
Last edited by guillex on Tue Mar 25, 2008 11:58 am, edited 1 time in total.
Póg mo thóin
Image
User avatar
guillex
Moderator
 
Posts: 7490
Joined: Mon Jul 09, 2007 8:32 pm
Location: Montreal, Quebec, Canada

Postby Frickit » Tue Mar 25, 2008 11:56 am

my gf put an addon on mine I think its called tinytip or some shit...
Image
Frickit
 
Posts: 1356
Joined: Sun Oct 14, 2007 10:34 pm

Postby Airanna » Tue Mar 25, 2008 12:03 pm

TinyTip is good if you just want to move your tooltips. I use CowTip (from the same guy that does Pitbull), and it pwns. Move and scale tooltips, put health/mana bars on tooltips for mobs/players...as well as talent build, guild, etc.

Also, I think the strike-through on WAU means that addons hasn't had the ToC updated to 2.4 yet.
Image
User avatar
Airanna
 
Posts: 331
Joined: Sun Oct 07, 2007 1:25 pm

Re: zomgmovemytooltip

Postby Dianora » Tue Mar 25, 2008 12:04 pm

Guillex wrote:What mod is it that allows you to move the blizz tooltip from its' default position?

edit: Oh, and I forgot to add... Anyone who uses WAU notice that some of the addons have a strike through them? Know what that is?


I use CowTip to set the tooltip.
ImageImageImage
User avatar
Dianora
 
Posts: 1831
Joined: Fri Dec 14, 2007 11:57 am
Location: Los Angeles

Postby guillex » Tue Mar 25, 2008 12:06 pm

Alright, I have CowTip also ... Guess I should sit down tonight and look through all that to get it configured. Kinda glossed over it and didn't see anything about changing where the lower right tooltip could be.
Póg mo thóin
Image
User avatar
guillex
Moderator
 
Posts: 7490
Joined: Mon Jul 09, 2007 8:32 pm
Location: Montreal, Quebec, Canada

Postby Balsimar » Tue Mar 25, 2008 12:09 pm

I use lithe tooltip doctor. Very simple, type /ltd and get a box. drag it to where you want the tooltip, and you're all set.


It doesn't change anything ON the tooltip, though... only moves it.
User avatar
Balsimar
 
Posts: 102
Joined: Mon Oct 29, 2007 3:11 pm
Location: Bay Area, CA

Postby Airanna » Tue Mar 25, 2008 3:59 pm

Cowtip will give you the same 'move a box' option. It seperates tooltips into Unit and Frame type iirc.
Image
User avatar
Airanna
 
Posts: 331
Joined: Sun Oct 07, 2007 1:25 pm

Postby Tandors » Tue Mar 25, 2008 4:32 pm

I use Tooltip Wrangler. It gives a box with a target on it. You can move that box around and the corner of MOST tooltips will grow out of the center of the target towards the center of the screen it seems.
Image
Tandors
 
Posts: 247
Joined: Wed Dec 19, 2007 4:43 pm


Return to Add-ons, UI, and Macros

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

Who is online

In total there are 2 users online :: 1 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 380 on Tue Oct 14, 2008 6:28 pm

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest