AuraMap and Cartographer?

All things /script related

Moderators: Fridmarr, Worldie, Aergis, _Chloe

AuraMap and Cartographer?

Postby twincannon » Wed Oct 31, 2007 2:59 pm

Hi guys, new here, but have gotten a lot of useful info from this forum. Thanks for that!

Anyway, fast question, I couldn't produce any results through google so I figured I'd ask the experts. I recently installed AuraMap after discovering it through this forum, but unfortunately I noticed it breaks Cartographer. Is there any way to use both?

Thanks!
Image
twincannon
 
Posts: 2
Joined: Wed Oct 31, 2007 2:54 pm

Return to Add-ons, UI, and Macros

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 380 on Tue Oct 14, 2008 6:28 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest