I broke my camera

All things /script related

Moderators: Fridmarr, Worldie, Aergis, _Chloe

I broke my camera

Postby Worldie » Fri Mar 29, 2013 8:06 am

So ehm, I used this macro
/script SetCVar("cameraDistanceMax",50)
to increase my camera distance for Horridon... but now my camera won't go back to the old settings even if I change the max camera distance in the options... any help? I don't want to have this huge distance when I quest or do other things :\
theckhd wrote:Fuck no, we've seen what you do to guilds. Just imagine what you could do to an entire country. Just visiting the US might be enough to make the southern states try to secede again.

halabar wrote:Noo.. you don't realize the problem. Worldie was to negative guild breaking energy like Bolvar is to the Scourge. If Worldie is removed, than someone must pick up that mantle, otherwise that negative guild breaking energy will run rampant, destroying all the servers.
User avatar
Worldie
Global Mod
 
Posts: 13645
Joined: Sun Sep 02, 2007 1:49 pm
Location: Italy

Re: I broke my camera

Postby KysenMurrin » Fri Mar 29, 2013 9:54 am

Did you zoom in manually after changing settings? It stays wherever it was until you adjust down, IIRC.
Temporarily playing WoW again.
Donnan - Nangun - Kysen - Kysen - Mardun - Timkins

Mostly-Book Blog.
KysenMurrin
 
Posts: 7090
Joined: Thu Jun 26, 2008 6:37 am
Location: UK

Re: I broke my camera

Postby _Chloe » Fri Mar 29, 2013 4:05 pm

You can also open up World of Warcraft\WTF\config.wtf and delete that line, save, and then relaunch the game.
User avatar
_Chloe
Moderator
 
Posts: 971
Joined: Fri Dec 07, 2007 6:36 pm
Location: Santa Monica, CA

Re: I broke my camera

Postby Worldie » Fri Mar 29, 2013 5:50 pm

No such line in config.wtf
Code: Select all
SET locale "itIT"
SET coresDetected "2"
SET hwDetect "0"
SET gxWindow "1"
SET gxMaximize "1"
SET videoOptionsVersion "5"
SET movie "0"
SET Gamma "1.000000"
SET readTOS "1"
SET readEULA "1"
SET readTerminationWithoutNotice "1"
SET showToolsUI "1"
SET Sound_OutputDriverName "System Default"
SET Sound_MusicVolume "0.80000001192093"
SET Sound_AmbienceVolume "1"
SET Sound_ZoneMusicNoDelay "1"
SET farclip "1250"
SET mouseSpeed "1"
SET Sound_VoiceChatInputDriverName "System Default"
SET Sound_VoiceChatOutputDriverName "System Default"
SET ChatMusicVolume "0.29999998211861"
SET ChatSoundVolume "0.39999997615814"
SET ChatAmbienceVolume "0.29999998211861"
SET gameTip "72"
SET VoiceActivationSensitivity "0.39999997615814"
SET uiScale "0.63999998569489"
SET movieSubtitle "1"
SET Sound_EnableErrorSpeech "0"
SET readScanning "-1"
SET readContest "-1"
SET installType "Retail"
SET Sound_MasterVolume "0.80000001192093"
SET Sound_SFXVolume "0.69999998807907"
SET textureFilteringMode "3"
SET accounttype "MP"
SET timingTestError "0"
SET UnitNameFriendlyCreationName "0"
SET shadowLevel "0"
SET weatherDensity "3"
SET ffxGlow "0"
SET projectedTextures "1"
SET showChatIcons "1"
SET MovieRecordingWidth "1280"
SET iTunesTrackDisplay "1"
SET preferredFullscreenMode "2"
SET showClock "0"
SET hidePartyInRaid "1"
SET ShowAllSpellRanks "0"
SET questLogCollapseFilter "-1"
SET nameplateAllowOverlap "0"
SET environmentDetail "150"
SET maxFPS "0"
SET maxFPSBk "0"
SET bloatTest "1"
SET previewTalents "1"
SET MovieRecordingSound "0"
SET MovieRecordingCursor "1"
SET enterWorld "1"
SET useUiScale "1"
SET spreadnameplates "0"
SET Sound_OutputQuality "2"
SET repositionfrequency "0"
SET realmName "Dragonblight"
SET guildRecruitmentChannel "0"
SET patchlist "enGB.patch.battle.net:1119/patch"
SET minimapTrackedInfo "0"
SET watchFrameWidth "1"
SET graphicsQuality "5"
SET waterDetail "3"
SET sunShafts "2"
SET groundEffectDensity "128"
SET groundEffectDist "260"
SET shadowMode "3"
SET shadowTextureSize "2048"
SET Sound_EnableHardware "1"
SET Sound_NumChannels "64"
SET specular "0"
SET gxApi "D3D11"
SET gxMultisample "4"
SET Sound_EnableSoundWhenGameIsInBG "1"
SET accountName "world_tm@hotmail.com"
SET accountList "!WORLD87|WORLD87A|WoW1|WoW2|WoW3|"
SET installLocale "enUS"
SET showNewbieTips "0"
SET SSAO "1"
SET checkAddonVersion "0"
SET g_accountUsesToken "1"
SET Sound_EnableReverb "1"


And yes i tried zooming in and out, still allows me to zoom to very high distance even if i set the camera distance to minimum in Interface.
theckhd wrote:Fuck no, we've seen what you do to guilds. Just imagine what you could do to an entire country. Just visiting the US might be enough to make the southern states try to secede again.

halabar wrote:Noo.. you don't realize the problem. Worldie was to negative guild breaking energy like Bolvar is to the Scourge. If Worldie is removed, than someone must pick up that mantle, otherwise that negative guild breaking energy will run rampant, destroying all the servers.
User avatar
Worldie
Global Mod
 
Posts: 13645
Joined: Sun Sep 02, 2007 1:49 pm
Location: Italy

Re: I broke my camera

Postby Ezharon » Fri Mar 29, 2013 9:53 pm

In game type /console cameraDistanceMax 25 (or less: 20 or 15) and zoom out (it should go back to the new max value).

You can also try /console cameraDistanceMaxFactor 1 (or 2 or 3) to lower the factor (for example max distance of 15 with a factor of 2 is the same as max distance of 30 with a factor of 1).
Loatr Tankadin since patch 1.9
Ezharon
 
Posts: 93
Joined: Mon Nov 19, 2007 9:52 pm
Location: New Caledonia

Re: I broke my camera

Postby Invisusira » Fri Mar 29, 2013 9:56 pm

http://lmgtfy.com/?q=wow+cameradistance+config

WTF/Account/<account-name>/config-cache.wtf
User avatar
Invisusira
Moderator
 
Posts: 9021
Joined: Sat Oct 06, 2007 6:23 pm
Location: alt-tabbed

Re: I broke my camera

Postby Worldie » Sat Mar 30, 2013 5:37 am

Love you invis, that worked! Thanks!
theckhd wrote:Fuck no, we've seen what you do to guilds. Just imagine what you could do to an entire country. Just visiting the US might be enough to make the southern states try to secede again.

halabar wrote:Noo.. you don't realize the problem. Worldie was to negative guild breaking energy like Bolvar is to the Scourge. If Worldie is removed, than someone must pick up that mantle, otherwise that negative guild breaking energy will run rampant, destroying all the servers.
User avatar
Worldie
Global Mod
 
Posts: 13645
Joined: Sun Sep 02, 2007 1:49 pm
Location: Italy


Return to Add-ons, UI, and Macros

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 380 on Tue Oct 14, 2008 6:28 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest