Need help with parachute macro

All things /script related

Moderators: Fridmarr, Worldie, Aergis, _Chloe

Need help with parachute macro

Postby thejuice » Thu Oct 08, 2009 2:32 pm

Ok, so i have 2 cloaks that I have the engineering parachtue attached to. I'd like a macro to use the cloak that i have equipped. As of right now, I just have the cloaks in two different buttons on my hotbar. I'd like it to be just one button. I don't know how many times I've accidentally clicked the wrong cloak and fallen to my death. Any help would be appreciated.
Image
User avatar
thejuice
 
Posts: 157
Joined: Fri Feb 15, 2008 6:50 am
Location: Interior Alaska

Re: Need help with parachute macro

Postby Drewflyboy » Thu Oct 08, 2009 3:25 pm

Code: Select all
/use 15


You can use macros like these for other other slots like the glove and boot enchants, wowwiki has a list of the slots and their numbers: http://www.wowwiki.com/InventorySlotId .
Drewflyboy
 
Posts: 4
Joined: Fri Aug 21, 2009 7:27 pm


Return to Add-ons, UI, and Macros

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 380 on Tue Oct 14, 2008 6:28 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest