Remove Advertisements

How do you add Recount and Omen to KG panels?

All things /script related

Moderators: Fridmarr, Worldie, Aergis, _Chloe

How do you add Recount and Omen to KG panels?

Postby Soldierxx » Thu Jul 02, 2009 9:26 am

I downloaded KG panels and created a panel, i can move it around and stuff but i want to attach recount and omen to the panel. So when i move the panel, it moves recount and omen too. Is this possible and how would i do it?
Soldierxx
 
Posts: 50
Joined: Wed Jun 03, 2009 11:37 pm

Re: How do you add Recount and Omen to KG panels?

Postby _Chloe » Thu Jul 02, 2009 9:34 am

Set the Parent of the KG Panel to Omen/Recount. When a Parent frame hides, so do its children frames.
User avatar
_Chloe
Moderator
 
Posts: 966
Joined: Fri Dec 07, 2007 6:36 pm
Location: Santa Monica, CA

Re: How do you add Recount and Omen to KG panels?

Postby Soldierxx » Thu Jul 02, 2009 10:06 am

I dont really understand that. I loaded up the config and went to "Parent and Anchor settings". I typed in "Omen" under the "Parent Frame" option and typed in "Omen" under the "Anchor frame option". What would i do next?
Soldierxx
 
Posts: 50
Joined: Wed Jun 03, 2009 11:37 pm

Re: How do you add Recount and Omen to KG panels?

Postby _Chloe » Thu Jul 02, 2009 10:14 am

More like you need to find the name of the frame. I dont use Omen or Recount anymore so I can't tell you the specifics. There should be someone that can give you those though.
User avatar
_Chloe
Moderator
 
Posts: 966
Joined: Fri Dec 07, 2007 6:36 pm
Location: Santa Monica, CA

Re: How do you add Recount and Omen to KG panels?

Postby Soldierxx » Thu Jul 02, 2009 10:23 am

I typed in "Omen3" and the panel disappeared. I tried changing the opacity of Omen to 0% so that it was invisible but the Panel wasnt under it either. I had a background on the panel so I should be able to see it.
Soldierxx
 
Posts: 50
Joined: Wed Jun 03, 2009 11:37 pm

Re: How do you add Recount and Omen to KG panels?

Postby Goodheart » Thu Jul 02, 2009 3:13 pm

Make a macro with:
Code: Select all
/script DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage( GetMouseFocus():GetName() );

Bind it to a key and press it when hovering the mouse over omen or recount.
It should print the exact frame name to your first chatwindow.
Goodheart
 
Posts: 85
Joined: Tue Aug 21, 2007 9:59 am

Re: How do you add Recount and Omen to KG panels?

Postby Soldierxx » Thu Jul 02, 2009 4:58 pm

Thanks i think it sort of works now. I cant figure out how to configure the chat window. I attached it to a panel but the panel auto hides everytime i move my mouse off the chat window. When i put my mouse over the chat window, the panel appears again. It doesnt do this for the other panels. Is there a way to make it so the chat window stay the same color no matter if the mouse is on it or off it?

Is there a way to make it autosize to the frame? At the moment i have to manually change the size of the panel.
Soldierxx
 
Posts: 50
Joined: Wed Jun 03, 2009 11:37 pm


Return to Add-ons, UI, and Macros

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest


Remove Advertisements

Who is online

In total there are 2 users online :: 1 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 380 on Tue Oct 14, 2008 6:28 pm

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest