Post Your Interface! v3.x [[READ THE FIRST POST]]

All things /script related

Moderators: Fridmarr, Worldie, Aergis, _Chloe

Postby mantis » Mon Oct 27, 2008 3:43 am

ImageImage

party or raid frames show on the right. I am not finished yet with everything but i am getting closer

My debuffs show on top of my UF and they are made with ebb
will post more pics later
mantis
 
Posts: 6
Joined: Thu Sep 18, 2008 4:22 am

Postby PopOmatic » Mon Oct 27, 2008 9:01 am

I've always wondered how you do that with the portraits. Is that pitbull?

edit: the question is aimed at Mantis' frames.
Last edited by PopOmatic on Mon Oct 27, 2008 11:31 am, edited 1 time in total.
PopOmatic
 
Posts: 52
Joined: Tue Jul 01, 2008 10:06 am

Postby Kracus » Mon Oct 27, 2008 10:17 am

http://img238.imageshack.us/img238/5488 ... 105xy9.jpg
just for giggles, my mess after the patch, I did have fubar up but kept running into the no chat issue. I want to switch back to titan but the no minimap button thing is nice :(.

I'm going to go through it again after I hit 80. Though I may switch to pitbull before then.
"The sun does not grant anything, it is simply there. And flowers simply bloom. Not for anyone's sake."
Image
Image
I am Warlock
User avatar
Kracus
 
Posts: 138
Joined: Wed Apr 30, 2008 6:14 am
Location: Land of Mary

Postby mantis » Mon Oct 27, 2008 12:53 pm

PopOmatic wrote:I've always wondered how you do that with the portraits. Is that pitbull?

edit: the question is aimed at Mantis' frames.


yes it is Pitbull and you can set the portrait to show like a healthbar.
i will post some more pics later when i am back from work and will give list with all addons
mantis
 
Posts: 6
Joined: Thu Sep 18, 2008 4:22 am

UI

Postby Aenim » Mon Oct 27, 2008 6:40 pm

This one's in group - if I lose aggro on a mob, the threat deficit will appear above his name, in red (really useful for quickly seeing a loose mob).
Image


RF MISSING! Because we're all noob sometimes.
Image
Image
Aenim
 
Posts: 17
Joined: Thu Oct 18, 2007 10:38 am

Postby Lave » Mon Oct 27, 2008 11:38 pm

lil bit of rework done for 3.0.2 (dl link)

[edit] ops
i played around with recounts width..
so it doesnt fit 100% to omen :x

Image
Image
User avatar
Lave
 
Posts: 187
Joined: Fri Aug 10, 2007 6:50 am
Location: Berlin, Germany

Postby Aenim » Tue Oct 28, 2008 12:20 am

^^ Very, very nice.

What are you using to have your main ability buttons and cooldowns appear front and center? I spent awhile earlier trying to do that exact thing.
Image
Aenim
 
Posts: 17
Joined: Thu Oct 18, 2007 10:38 am

Postby Azlynn » Tue Oct 28, 2008 12:45 am

http://i65.photobucket.com/albums/h232/ ... 003404.jpg
(Couldn't get it resized without looking like crap)

Image

Nothing behind the xperl configuration screen, just wanted to also show my raid frames without being in a raid so I had to have it open.
Azlynn
 
Posts: 11
Joined: Mon Oct 27, 2008 11:54 pm

Postby Lave » Tue Oct 28, 2008 1:28 am

Aenim wrote:^^ Very, very nice.

What are you using to have your main ability buttons and cooldowns appear front and center? I spent awhile earlier trying to do that exact thing.


thats just another bartender4 bar with low alpha and 'visible in combat' condition ;)
Image
User avatar
Lave
 
Posts: 187
Joined: Fri Aug 10, 2007 6:50 am
Location: Berlin, Germany

Postby Wace » Tue Oct 28, 2008 1:54 am

Image
Image
Wace
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 23, 2008 5:31 am

Postby Blastagedon » Tue Oct 28, 2008 10:51 am

This is my first post - I have been reading the Maintankadin forums for a while and finally registered! thanks to everyone here who posted their UI I was able to modify mine- getting close to something good here.

http://i158.photobucket.com/albums/t109 ... 142024.jpg
Image
Blastagedon
 
Posts: 8
Joined: Mon Oct 27, 2008 12:50 pm

Postby Aenim » Tue Oct 28, 2008 11:58 am

Lave wrote:
Aenim wrote:^^ Very, very nice.

What are you using to have your main ability buttons and cooldowns appear front and center? I spent awhile earlier trying to do that exact thing.


thats just another bartender4 bar with low alpha and 'visible in combat' condition ;)


haha well done. I was messing with dog tags and icons :oops:
I was starting to learn how to import textures, etc. but like yours so much I'm just stealing it and making minor changes.
Image
Aenim
 
Posts: 17
Joined: Thu Oct 18, 2007 10:38 am

Postby Sarkan-ZdC » Wed Oct 29, 2008 6:59 am

ImageImage
Sarkan-ZdC
 
Posts: 699
Joined: Tue May 13, 2008 4:00 am

Postby Blastagedon » Wed Oct 29, 2008 8:19 am

Hopefully this is an easy question.
I have my interface set up the way i like it, but i can't seem to get rid of or move the text box that pops up in the bottom right hand corner when i mouse over an object/NPC etc... this seems to be a WOW default, but i can't figure out where to shut it off.
Image
Blastagedon
 
Posts: 8
Joined: Mon Oct 27, 2008 12:50 pm

Postby Epimer » Wed Oct 29, 2008 9:41 am

Blastagedon wrote:Hopefully this is an easy question.
I have my interface set up the way i like it, but i can't seem to get rid of or move the text box that pops up in the bottom right hand corner when i mouse over an object/NPC etc... this seems to be a WOW default, but i can't figure out where to shut it off.


Tooltip addons such as CowTip or TipTac allow you to mess with that.
User avatar
Epimer
 
Posts: 1496
Joined: Wed Jun 18, 2008 6:54 am

PreviousNext

Return to Add-ons, UI, and Macros

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 380 on Tue Oct 14, 2008 6:28 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest