Page 1 of 1

Reconfiguration stuck at 0.0%

PostPosted: Sat Oct 06, 2012 7:53 am
by Jeremoot
How did you guys get past this? I've deleted my Battle.net, WTF, Temp, Cache, and Interface folders. I've made sure everything isn't set to read only. I've set everything to run as administrator, specifically running the launcher as administrator, and doing all this while logged in from the administrator account. Secondary Logon is running and set to automatic, and I have no firewalls running.

I let this thing run for 12 hours. It's still sitting at 0.0%.

Re: Reconfiguration stuck at 0.0%

PostPosted: Sat Oct 06, 2012 9:02 am
by Fetzie
I don't know, mine was done in ten minutes. Have you tried re-downloading the client?

Re: Reconfiguration stuck at 0.0%

PostPosted: Sat Oct 06, 2012 6:17 pm
by Kuripari
I had this problem for a long time. Check the launchers when it runs. Do you have the other launcher still running in the background, if so, kill it, even though it tells you not to. The only thing running should be the client that reconfigures. There is an error where both versions will run at the same time, and the second will lock resources that need to be updated, leading it to get stuck at 0%.

Re: Reconfiguration stuck at 0.0%

PostPosted: Mon Oct 08, 2012 2:04 pm
by Jeremoot
There's only one launcher running. But I seem to have possibly found a solution. After deleting the Data folder it appears to be working, it's creating new files now, and my WoW directory dropped from >20GB to 4GB.

Gonna let it sit for a few hours and see what happens.

Re: Reconfiguration stuck at 0.0%

PostPosted: Sat Oct 13, 2012 8:19 am
by Jeremoot
Well, I made it to the "Failed to download a required update" error. No luck getting past this one yet.

Re: Reconfiguration stuck at 0.0%

PostPosted: Sun Oct 14, 2012 8:13 pm
by Skye1013
Blizzards way of telling you that maybe you shouldn't be playing?

Seriously though, have you tried contacting them about it?

Re: Reconfiguration stuck at 0.0%

PostPosted: Mon Oct 15, 2012 8:33 am
by Jeremoot
I've tried everything listed here:

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/6412103544

The only solution seems to be uninstalling and downloading the game in full. That would take me all month with my internet connection though, and like a sucker, I already purchased a month of game time when I got MoP thinking I would be playing the day of.

Re: Reconfiguration stuck at 0.0%

PostPosted: Mon Oct 15, 2012 6:35 pm
by Skye1013
When I say contact, I don't mean via the forums. I'm referring to actually calling them (or worst case, I guess email/submit a ticket through battle.net)

You could probably explain the situation, and possibly get your play time delayed/reimbursed... not sure how willing they are to help in that regard.

Re: Reconfiguration stuck at 0.0%

PostPosted: Tue Oct 16, 2012 5:09 am
by Jeremoot
I bit the bullet and uninstalled, sick of screwing with it. Rather annoying that patching wasn't an option. As for a refund on the subscription, I might try calling, but experience tells me they'd blame this problem on me and deny any sort of refund.

Re: Reconfiguration stuck at 0.0%

PostPosted: Tue Oct 16, 2012 9:15 pm
by Skye1013
Eh, it's better than the guaranteed 0% chance you have if you don't at least try.

Re: Reconfiguration stuck at 0.0%

PostPosted: Wed Oct 17, 2012 3:04 am
by lythac
Jeremoot wrote:The only solution seems to be uninstalling and downloading the game in full. That would take me all month with my internet connection though, and like a sucker, I already purchased a month of game time when I got MoP thinking I would be playing the day of.


Do you know anyone who plays within easy reach of you? Can copy their install onto a USB stick.