Page 1 of 1

This captcha everytime I load maintankadin...

PostPosted: Sun Aug 18, 2013 12:31 am
by Worldie
....is very annoying. Anyone is having it too?

Re: This captcha everytime I load maintankadin...

PostPosted: Sun Aug 18, 2013 12:46 am
by Sagara
Haven't had captcha in ages here... odd...

Re: This captcha everytime I load maintankadin...

PostPosted: Sun Aug 18, 2013 1:42 am
by _Chloe
Nope. Not getting it here.

Re: This captcha everytime I load maintankadin...

PostPosted: Sun Aug 18, 2013 1:53 am
by Worldie
Just read a bit about it, it happens to me to 90% of the websites I visit, says I have a malware or sort, but a full AVG and system register check said I'm free.

Any idea what might be causing it to me?

Re: This captcha everytime I load maintankadin...

PostPosted: Sun Aug 18, 2013 4:31 am
by Worldie
Seembs it just stopped happening now.

I have no clue what it could have been, is there any chance someone was using my computer / wi-fi for malicious uses maybe?

Re: This captcha everytime I load maintankadin...

PostPosted: Sun Aug 18, 2013 5:48 am
by jere
I would try something a bit more intense than AVG like MalwareBytes or something similar. They are a bit more adept at finding stuff like that than an antivirus program.

Re: This captcha everytime I load maintankadin...

PostPosted: Sun Aug 18, 2013 6:32 am
by Worldie
Alright I'll give that a go.

Re: This captcha everytime I load maintankadin...

PostPosted: Sun Aug 18, 2013 7:09 am
by Worldie
Malwarebytes found 2 malwares, looks like it was that, thanks for the tip Jere.