Remove Advertisements

Site speed / issues

Anything, including off-topic posts

Moderators: Fridmarr, Worldie, Aergis, Sabindeus, PsiVen

Is the site responding faster?

Faster
9
25%
Slower
7
19%
Same
7
19%
CBH
13
36%
 
Total votes : 36

Re: Site speed / issues

Postby Melathys » Wed Apr 11, 2012 9:53 am

is this why my bookmark stopped working? I had to google maintankadin and then redo my bookmark, cause it was telling me no website existed at my old bookmark.
Image
User avatar
Melathys
 
Posts: 1910
Joined: Sun Sep 23, 2007 1:08 pm

Re: Site speed / issues

Postby Aergis » Wed Apr 11, 2012 10:14 am

That shouldn't have happened.
What was the bookmark?
Image
User avatar
Aergis
Site Admin
 
Posts: 1144
Joined: Tue Feb 06, 2007 3:37 pm

Re: Site speed / issues

Postby Melathys » Wed Apr 11, 2012 4:39 pm

I deleted the old bookmark before I saw this thread, but I generally bookmark the forum index page.
Image
User avatar
Melathys
 
Posts: 1910
Joined: Sun Sep 23, 2007 1:08 pm

Re: Site speed / issues

Postby Wonton » Wed Apr 11, 2012 4:41 pm

KysenMurrin wrote:Hmm, something different now, the site's actually causing my whole browser (Firefox 11.0) to hang up for a second or two sometimes on loading new pages. Mostly when I first come to the site, seems to stop after I've been browsing around a while.


Same here. No 30 second freezes as reported, but it does usually hang for 1-2 seconds whenever I open a new page. Firefox 11.0. Also, clicking on smilies doesn't work sometimes.
Image
Gems... gems are truly outrageous.
User avatar
Wonton
 
Posts: 59
Joined: Wed Aug 03, 2011 10:18 am
Location: Vancouver, Canada

Re: Site speed / issues

Postby Fenrìr » Thu Apr 12, 2012 12:17 am

I have been getting issues with some of the posting links not working.

IE: smilies not being clickable and the text tags not working.


Using firefox 11 at home and IE v8(luls@military) at work.
Image
Fenrìr
Maintankadonor
 
Posts: 1237
Joined: Fri Nov 13, 2009 9:41 am

Re: Site speed / issues

Postby KysenMurrin » Fri Apr 13, 2012 1:27 am

Only seen it at work so far (where I haven't had issues with freezing, I'm on IE7 here), but the site seems faster today.

I did get an error page a couple of minutes ago where it said no cached version was available and I had to click a button to get a "live" version.

Edit: Okay, it still hangs up a little in my home browser.
I don't play WoW any more.
Donnan - Nangun - Kysen - Kysen - Mardun - Timkins

Mostly-Book Blog.
KysenMurrin
 
Posts: 6825
Joined: Thu Jun 26, 2008 6:37 am
Location: UK

Re: Site speed / issues

Postby Flex » Fri Apr 13, 2012 9:47 am

1) Quick reply box gone
2) Images don't seem to scale down to visible window width
We live in a society where people born on third base constantly try to steal second, yet we expect people born with two strikes against them to hit a homerun on the first pitch.
User avatar
Flex
 
Posts: 7500
Joined: Tue Jul 10, 2007 7:29 am

Re: Site speed / issues

Postby Aergis » Fri Apr 13, 2012 10:33 am

You don't see this?

Untitled-1.gif
Untitled-1.gif (12.58 KiB) Viewed 529 times
Image
User avatar
Aergis
Site Admin
 
Posts: 1144
Joined: Tue Feb 06, 2007 3:37 pm

Re: Site speed / issues

Postby Flex » Fri Apr 13, 2012 10:36 am

I do not see that any longer.

Let me go through my Chrome settings and see if I am blocking things.

Okay, Ghostery is picking up the script and blocking it for being part of GamerDNA. Turn off blocking it works fine. Enable blocking and none of the other JavaScript works.
We live in a society where people born on third base constantly try to steal second, yet we expect people born with two strikes against them to hit a homerun on the first pitch.
User avatar
Flex
 
Posts: 7500
Joined: Tue Jul 10, 2007 7:29 am

Re: Site speed / issues

Postby Aergis » Fri Apr 13, 2012 11:06 am

Interesting... I'll fix it.
Image
User avatar
Aergis
Site Admin
 
Posts: 1144
Joined: Tue Feb 06, 2007 3:37 pm

Re: Site speed / issues

Postby Aergis » Fri Apr 13, 2012 12:39 pm

better?
Image
User avatar
Aergis
Site Admin
 
Posts: 1144
Joined: Tue Feb 06, 2007 3:37 pm

Re: Site speed / issues

Postby Flex » Fri Apr 13, 2012 12:46 pm

Yup.
We live in a society where people born on third base constantly try to steal second, yet we expect people born with two strikes against them to hit a homerun on the first pitch.
User avatar
Flex
 
Posts: 7500
Joined: Tue Jul 10, 2007 7:29 am

Re: Site speed / issues

Postby Fetzie » Wed Apr 18, 2012 1:56 am

It often takes a while (a few seconds) for my cursor to realize it is over a link or button, which leads to the site feeling rather sluggish.
Fetzie | Protection Paladin | EU-Kazzak
Author of the TankSpot Protection Paladin Guide
Image
Sagara wrote:You see, you need to *spread* the bun before you insert the hot dog.

bldavis wrote:we are trying to extend it as long as we can...it just never seems to last very long
User avatar
Fetzie
 
Posts: 2180
Joined: Sat Feb 07, 2009 9:43 am
Location: Karlsruhe, Germany

Re: Site speed / issues

Postby Andurin » Wed Jun 06, 2012 12:54 am

Every click I make today to open a new page gives me a 10 - 15 sec freeze in Firefox 12.0. After a couple of seconds I get a message that a "Cloudflare" script is hanging... Dont think thats normal :p

Edit: On Windows 7 btw.
Andurin
 
Posts: 845
Joined: Mon Jul 07, 2008 4:45 am

Re: Site speed / issues

Postby KysenMurrin » Wed Jun 06, 2012 12:57 am

Vista/IE7, same as above, pages are hanging then giving the "a script is causing IE to run slowly, do you want to stop this script" error.
I don't play WoW any more.
Donnan - Nangun - Kysen - Kysen - Mardun - Timkins

Mostly-Book Blog.
KysenMurrin
 
Posts: 6825
Joined: Thu Jun 26, 2008 6:37 am
Location: UK

PreviousNext

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Remove Advertisements

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 380 on Tue Oct 14, 2008 6:28 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest